sve ih je više

Poskok ugrizao djevojčicu u BiH, pogledajte kako izgleda reakcija na otrov

14.07.2023 u 12:26

Bionic
Reading

U mjestu Pahljevići, u općin Zvornik u BiH, poskok je ugrizao dvanaestogodišnju djevojčicu. Mjesna zajednica Konjević Polje objavila je fotografiju djevojčičine noge nakon ugriza otrovnice uz upozorenje mještanima

Zbog visokih temperatura u Bosni i Hercegovine trenutačno hara velik broj zmija koje se u potrazi za hladom mogu uvući i u kuće. Kod Zvornika je sada 12-godišnjakinju ugrizao poskok, o čemu je na svojoj Facebook stranici izvijestila 'Mjesna zajednica Konjević Polje', uz upozorenje mještanima da budu na oprezu. Objavljena je i fotografija na kojoj se vidi kako je nakon ugriza opasne otrovnice djevojčici noga natekla i poplavila, no srećom, 12-godišnjakinja je ubrzo u bolnici primila serum protiv zmijskog otrova i nije životno ugrožena, piše Slobodna Dalmacija.

'Dragi naši pratioci, budite na oprezu. Velike su temperature i zmije izlaze kao nikad do sada! Pazite kuda hodate! Sinoć je u Pahljevićima, općina Zvornik poskok ugrizao dvanestogodišnju djevojčicu Samiru Abidović, oko 22:25 sati. Djevojčica je u bolnici u Zvorniku, primila je serum i izvan je životne opasnosti. Oprez!', objavili su na Facebooku.