uvjetno kažnjena

Gledao žene kako vježbaju, ljubomorna supruga 11 puta potopila dvoranu

18.01.2024 u 17:01

Bionic
Reading

Danas 43-godišnja Kaštelanka osuđena je na uvjetnu zatvorsku kaznu od osam mjeseci, koje neće morati odslužiti ako u roku od tri godine ne počini novo kazneno djelo, presudio je nepravomoćno Općinski sud u Splitu, no detalji ovog nesvakidašnjeg slučaja su, u najmanju ruku, bizarni

Ukratko, žena iz Kaštela je kažnjena zato što je 11 puta vodom potopila pod fitness centra preko puta zgrade u kojoj živi, a razlog je - ljubomora. Naime, kako su tvrdili svjedoci tijekom suđenja, njen bi suprug često sjedio na balkonu njihova stana i gledao kroz prozor fitness centra žene kako vježbaju. Ljubomorna supruga zbog toga je u više navrata prijavljivala fitness centar zbog buke, za koju je sud utvrdio da je nije bilo, žene koje su vježbale prijavljivala je zbog nepropisnog parkiranja, a krajem 2014. i početkom 2015. godine čak 11 puta je vodom iz crijeva potopila pod centra i tako natopila laminatni pod uzrokujući štetu od gotovo 1400 eura, objavila je Slobodna Dalmacija.

  • +3
Djevojke vježbaju, fitness Izvor: Profimedia / Autor: Dan Galic / Alamy / Profimedia

Tijekom suđenja, optužena Kaštelanka negirala je da je potopila pod centra, no priznala je da je ometala trening i prijavljivala nepropisna parkiranja. Negirala je da je djelo počinila iz ljubomore, već je isticala da joj je smetala glazba, no sud joj nije povjerovao u to s obzirom na to da je zaključio 'da bi i ostalim susjedima ili pak članovima obitelji smetala glasna glazba iz prostora centra'. Vjerojatno je među najvažnijim na suđenju bilo svjedočenje dvije polaznice centra koje su rekle da su optuženu vidjele nekoliko puta kako drži crijevo i polijeva unutrašnjost centra. Optužena je rekla kako su svjedokinje to tvrdile zato što ih je prijavljivala zbog nepropisnog parkiranja, no sud je vjerovao njihovom svjedočenju i, zasad nepravomoćno, odlučio kazniti ljubomornu Kaštelanku.