sreća u nesreći

Muškarac i žena pali s motora na autocesti, spasio ih vozač kamiona

12.04.2023 u 22:00

Bionic
Reading

Teže su ozlijeđeni vozač i putnica s motocikla nakon prometne nesreće koja se dogodila nedaleko odmorišta Krka. Humanost poteza vozača teretnog vozila prepoznala je i policija

U prometnoj nesreći u srijedu oko 15:10 sati na autocesti A1, nedaleko odmorišta Krka,.teže su ozlijeđeni vozač i putnica s motocikla, javlja Dnevnik Nove TV, dodajući da se 63-godišnji talijanski državljanin, upravljajući motociklom Honda talijanskih registaracija, nije kretao sredinom obilježene prometne trake, izgubio je nadzor nad motociklom, prešao u prometnu traku za pretjecanje, udario u betonski razdjelnik između traka, a od siline udara vozač i putnica pali su preko betonskog razdjelnika.

Od siline udara i pada vozač je zadobio teške tjelesne ozljede, a putnica teške tjelesne ozljede opasne po život. Oboje su zadržani na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku.

'Ovom prilikom se zahvaljujemo vozaču teretnog vozila koje je naišlo u trenutku ove prometne nesreće, a koji je fizički stao ispred unesrećenih i zaštitio ih da na njih ne naleti neko drugo vozilo u pokretu', objavila je PU šibensko-kninska.