POGINULA DJEVOJKA

Direktor hotela u Lovranu opisao kako je došlo do strašne nesreće

30.01.2024 u 17:13

Bionic
Reading

U utorak u prijepodnevnim satima kod hotela Park u Lovranu kamion je naletio na tri pješakinje, od kojih je jedna smrtno stradala, a jedna teško ozlijeđena

Svjedok nesreće za 24 sata rekao je kako su tri mlade djevojke hodale nogostupom kada je pored njih prošla beton pumpa, a njoj je u vožnji popustio stabilizator. Uslijed toga mu se otkačila 'noga' na kamionu. Prvo je pokupio prometni znak, a zatim djevojku koju je vukao 20-tak metara, ispričao je direktor hotela Park u Lovranu za ovaj portal.

Dodao je da su druge dvije djevojke odbačene u ogradu kraj nogostupa, a jedna od njih je u ogradu udarila glavom. Riječ je, pretpostavlja se, o teško ozlijeđenoj djevojci. Treća djevojka prošla je samo s lakšim ozljedama, te je puštena iz bolnice.

24 sata donosi i iskaz brata vozača kamiona, koji kaže kako je u teškom stanju šoka. 'Sve što sad znam je da je stabilizator na beton pumpi popustio i došlo je do nesreće', rekao je brat vozača kamiona.

Lovran, kamion naletio na tri pješakinje Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletić

Podsjetimo, teretno vozilo je naletjelo na tri pješakinje koje su se kretale nogostupom kod lovranskog hotela Park.

Jedna djevojka je smrtno stradala, a druga je s teškim ozljedama prevezena u KBC Rijeka. Treća je, doznaje se, lakše ozlijeđena.

U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica žepanijskog državnog odvjetnika u Rijeci. Policija za sada ne izlazi s dodatnim informacijama o nesreći dok se ne utvrde okolnosti.