prometna nesreća

Auto se na A1 prevrnuo na krov, jedna osoba poginula, tri ozlijeđene

24.12.2023 u 15:37

Bionic
Reading

Oko 14.20 sati, na autocesti A1, u smjeru Dubrovnika, iza tunela Zaranac vozilo se prevrnulo na krov. Od 14.30 sati pa do 18.30 sati dionica između čvorova Split i Bisko bila je zatvorena za promet, a na mjesto nesreće su upućene sve žurne službe, vatrogasci, policija i hitna medicinska pomoć

Policija je naknadno objavila da je u nesreći poginula jedna osoba. "Utvrđeno je da su se u vozilu nalazile četiri osobe. Jedna osoba je smrtno stradala, a tri osobe su prevzene u bolnicu na pružanje liječničke pomoći", objavila je policija. Što je dovelo do nesreće trebalo bi biti poznato nakon očevida.

Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, riječ je o majci i dvoje djece i bili su pri svijesti kada su dovedeni na obradu. Iz splitske bolnice nam odgovaraju kako su izvan životne opasnosti:

Prometna nesreća na A1 Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

- Na Objedinjeni hitni bolnički prijem KBC-a zaprimljene su tri stradale osobe iz prometne nesreće. 48-godišnja hrvatska državljanka je zadobila ozljede više organskih sustava.

Radi se o teškim tjelesnim ozljeddama, ali u ovom trenutku pacijentica je izvan životne opasnosti. Na bolničko liječenje dovedene su i dvije maloljetne osobe od 12 i 15 godina koje su također izvan životne opasnosti, ali će s lakšim ozljedama biti zadržane na liječenju u KBC-u - odgovorili su nam iz splitske bolnice.

  • +4
Nesreća na A1 Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL