MOJPOSAO

Pogledajte koji poslodavci ovog tjedna traže nove zaposlenike

13.01.2017 u 08:43

Bionic
Reading

Ovaj tjedan zaposlenike traže tvrtke Istarski supermarketi, Obala Grupa, Media net, HSTEC i D-hotels&Resorts

Istarski supermarketi u Istri i Rijeci imaju 94 trgovine, a trenutno zapošljavaju 400 djelatnika i surađuju s nizom dobavljača u svim područjima. Plan je postati regionalni lider u maloprodaji, kao trgovina iz susjedstva u kojem će pružiti kupcu najbolju uslugu i široki asortiman proizvoda. Trenutno zapošljavaju Voditelja područja koji će voditi i organizirati djelatnike, nadzirati provođenje standarda, procedure, obilaziti prodavaonice prema rasporedu, izrađivati izvještaje, kontrolirati troškove poslovanja i ostale poslove. Idealan kandidat ima izražene komunikacijske i organizacijske sposobnosti. Prijave na oglas traju do 19. siječnja.

Obala Grupa je među vodećim regionalnim tvrtkama koje se bave proizvodnom i distribucijom renomiranih brendova: Orangina, Limona, Spezi. Trenutno zapošljavaju iskusnog i odgovornog Prodajnog predstavnika u Zagrebu čija će glavna zaduženja biti unapređenje prodaje na terenu, provođenje prodajno – promotivnih aktivnosti, odgovornost za realizaciju plana prodaje i ostalih prodajnih aktivnosti te ostale poslove prema potrebi. Poželjno je iskustvo na istim ili sličnim poslovima, točnost i brzina u rješavanju poslova te dobre komunikacijske i pregovaračke vještine. Na oglas se možete prijaviti do 17. siječnja.

Media net tvrtka je specijalizirana za mjerenje učinaka komunikacije, medijska, marketinška i tržišna istraživanja. Djeluje u sastavu češke grupacije Newton Media. Na svojoj web stranici vode online panel koji članovima omogućuje sudjelovanje u online istraživanju tržišta i prikupljanju bodova koji se kasnije mogu zamijeniti za gotovinu, bonove trgovačkih lanaca ili se mogu donirati u humanitarne svrhe. Više detalja o načinu sudjelovanja pročitajte u oglasu

Tvrtka HSTEC specijalizirana je za razvoj, projektiranje i proizvodnju visokobrzinskih elektromotornih vretena, direktnih pogona i druge visokobrzinske tehnike, te za inženjering, projektiranje i automatizaciju specijalnih obradnih sustava i strojeva. Misija HSTEC-a je daljnje ostvarivanje inovativnih rješenja na područjima pogonske tehnike i industrijske automatizacije stvarajući nove vrijednosti. Trenutno zapošljavaju projektanta/ konstruktora novih proizvoda koji poznaje 2D i 3D CAD sustave, SolidWorks. Prijavite se na oglas do 24. siječnja.

Želite postati dio tima prestižne grupacije D-hotels&Resorts, međunarodne korporacije Dogus Grupe? Ukoliko vjerujete u svoj talent i mogućnost da izgradite karijeru u modernom, mladom i progresivnom timu sa najvišim svjetskim standardom, pošaljite prijavu na neki od natječaja – Voditelj smjene u restoranu/baru, konobar u restoranu, kuhar, pomoćni kuhar, wellnes terapeut. Novi programi edukacije unutar kompanije zaposlenicima pružaju još više mogućnosti za edukaciju i napredovanje kroz poboljšani sustav rada i još bolje uvjete. Na oglase se možete prijaviti do 5. veljače.