MOJPOSAO

Tražite posao? Izdvajamo 5 tvrtki koje trenutno zapošljavaju!

17.09.2015 u 10:44

Bionic
Reading

Ovog tjedna traženi su magistri farmacije, prodajni predstavnici, programeri, te aktuari! Odgovarate traženom profilu? Prijavite se!

Potražnja za magistrima farmacije ne jenjava te se diplomanti te struke ne moraju bojati za svoje buduće zaposlenje. Kako bi poboljšali svoje poslovanje i pružali vrhunsku uslugu posjetiteljima ljekarne, zapošljava se Magistar farmacije – farmaceutski suradnik za rad u Tomljanović ljekarni u Senju. Poslodavac nudi izvrsne uvjete kao što je plaćen smještaj (plaćaju se samo režije), dodatna edukacija, plaću od 9.000 HRK, a ističu i da ćete tijekom rada imati pogled na more. Ukoliko odgovarate uvjetima, odnosno imate diplomu iz područja farmacije, nemojte čekati s prijavom na oglas.

Volite aktivno komunicirati s kupcima i klijentima i znate na najbolji način prezentirati proizvod kako biste stvorili povjerenje kupca? Ukoliko ste na pitanja odgovorili s 'DA', posao koji je raspisala tvrtka Luxottica je natječaj za vas! Zapošljavaju 2 prodajna predstavnika i to za Hrvatsku i Sloveniju. Grupacija Luxottica svjetski je lider u proizvodnji i prodaji naočala i optičarskih pomagala, s više od 7.000 optičarskih radnji i trgovina sunčanim naočalama, pretežito u Sjevernoj Americi, Pacifičkom dijelu Azije, Južnoj Africi i Europi. Idealan kandidat poznaje engleski jezik, ima odlične komunikacijske vještine i sposobnosti prijenosa informacija. Također je potrebno poznavanje osnova prodajnih i promidžbenih aktivnosti. Prijavite se na oglas!

Mnogi razmišljaju o odlasku u inozemstvu, a agencija Netklar koja posreduje pri zapošljavanju, nudi kandidatima iz Hrvatske priliku za odlazak u Njemačku. Zainteresiranim pojedincima za poziciju Soboslikar (m/ž), nude pomoć oko smještaja, prijave te svim upravnim postupcima. Opis posla navedene pozicije uključuje ispitivanje podloge, procjenu i pripremu za premaz, čišćenje podloge i uklanjanje starih premaza, popravak pukotina, čišćenje te sve ostale popratne poslove. Ukoliko imate obrazovanje i vještine potrebne za ovu poziciju, dobro poznajete njemački jezik, pouzdani ste i točni – prijavite se!

Dobri programeri traženi su na svakom koraku. Tvrtka Integrirani poslovni sustavi traže kandidate koje su na fakultetu učili programirati ili ako nisu naučili kroz formalno obrazovanje da imaju iskustvo kojim to nadoknađuju. Od kandidata za poziciju .NET i/ili Java developer traže solidno znanje engleskog jezika. Jedan od preduvjeta je da znate više o programiranju od njihovih kolega iz prodaje te da ih sa znanjem stranog jezika nećete osramotiti pred inozemnim partnerima. Šalu na stranu, od kandidata se očekuje par godina iskustva te navođenje dosadašnjih projekata i referenci. Sve detalje o poziciji i poslodavcu pogledajte u oglasu putem kojeg možete poslati svoju prijavu!

Društvo Erste osiguranje VIG d.d., traži Aktuara u Zagrebu koji će biti zadužen za izradu statističkih izvještaja, izradu kalkulatora, testiranje sustava za izračun premije i pričuve, sudjelovanje u razvoju proizvoda, cjenika i aktuarskih analiza te sudjelovanje u svim aktuarskim procesima. Posao je idealan za sve koji vole raditi s brojevima, stoga se pozivaju kandidati s visokom stručnom spremom, odnosno magistri matematike. Prethodno radno iskustvo na aktuarskim poslovima nije potrebno. Nedostatak iskustva lako kompenzira želja za radom i učenjem, komunikativnost i spremnost na timski rad. Ukoliko želite raditi u području koji se izrazito brzo razvija, pošaljite svoj životopis i molbu putem linka za prijavu.

Dugo niste ažurirali životopis, a potreban vam je za prijavu na neku od ovih navedenih pozicija? Ne brinite, MojPosao vam donosi niz savjeta koji vam mogu pomoći prilikom uređivanja životopisa, unošenja relevantnih informacija te izbacivanja suvišnih, ali i kod pripreme za razgovor za posao. Ovo su 4 jednostavna koraka do savršenog životopisa.