MOJPOSAO

Traže se računovođe, profesori i volonteri

26.03.2015 u 14:41

Bionic
Reading

Zavirite u novu tjednu ponudu poslova na portalu MojPosao

Burkart Verwaltungen GmbH za svoje tvrtke u njemačko-hrvatskom vlasništvu u Zagrebu i okolici - Sv. Katarina, Vitanas i Pflegen & Wohnen, traži angažiranog profesora njemačkog jezika (ž/m). Kandidati moraju biti iskusni u samostalnom organiziranju jezičnih tečajeva te upoznati sa sadržajem ispita Goethe instituta. Poslodavac nudi rad na neodređeno.

Tvrtka Latih Revizija d.o.o. osnovana je 2006. Tvrtka trenutačno zapošljava 23 zaposlenih te raspolaže širokom mrežom vanjskih suradnika, specijalista za pojedina područja. Primarne djelatnosti društva su revizija, računovodstvene usluge, porezno i poslovno savjetovanje s naglaskom na restrukturiranje trgovačkih društava, implementacija sustava kontrolinga, te ostali specijalizirani poslovi. Tvrtka trenutačno ima raspisan natječaj za radno mjesto računovođe (m/ž), a kandidatu nudi kontinuiranu stručnu edukaciju i mogućnost napredovanja.

Hrvatska radiotelevizija objavila je natječaj za rukovoditelja radne jedinice Komunikacije (m/ž) u samostalnoj ustrojbenoj jedinici Podrška upravljanju, na mandat od pet godina. Idealan kandidat može profesionalno i organizacijski odgovoriti na sve zahtjeve struke te adekvatno popratiti aktivan preustroj koji je u tijeku. Od kandidata se očekuje iskustvo na poslovima upravljanja komunikacijama te odgovarajuće rukovoditeljske vještine.

S ciljem širenja tima i ambicijom realizacije većih događaja te bolje prepoznatljivosti TED-a u javnosti, TEDx Maksimir želi proširiti, osnažiti i unaprijediti svoj tim. Od kandidata se očekuje da prije svega budu entuzijasti. Upoznatost s platformom TED, praćenje TED Talksa, osnove informatičke pismenosti (Gmail, Facebook) i sklonost timskom radu osnovni su preduvjeti da se prijavite kao volonter (m/ž) za više pozicija koje možete pogledati klikom na oglas.

Građevinski koncern Swietelsky za potrebe svoje podružnice u Zagrebu objavljuje natječaj za poziciju Računovođa (m/ž). Idealan kandidat odlično poznaje računovodstveno porezne propise, MSFI / HSFI te izradu godišnjih izvještaja (bilanca, RDG, GFI). Prednost imaju kandidati s poznavanjem rada u EuroFIB programu i naprednim korištenjem Excela. Poslodavac nudi mogućnost usavršavanja te zasnivanja radnog odnosa na neodređeno.

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a informacije o potencijalnoj plaći saznajte na MojaPlaća