POSLOVNI UZLET

Edukacije, druženje i razvijanje poslovnih vještina u Vinkovcima

25.03.2015 u 15:14

Bionic
Reading

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a te svi zainteresirani za stjecanje novih poslovnih znanja će 17. travnja 2015. u Tehnološkom parku Vinkovci (Vatrogasna 5) imati priliku poslušati besplatne edukacije u sklopu projekta Poslovni uzlet

Sudionici će na edukacijama steći nova znanja na razne teme poput: učinkovitog oglašavanja na Facebooku i Googleu, cloud uslugama, mogućnostima financiranja projekata EU sredstvima s područja ruralnog razvoja i poljoprivrede te regionalnog razvoja. Saznat će kako doći do sredstava Fonda za projekte energetske učinkovitosti, kako izbjeći greške u pisanju kreditnih zahtjeva te kako do povoljnih sredstava kreditiranja HBOR-a. Za sve one koji se tek žele upustiti u poduzetničke vode, predavanje pod nazivom kako pokrenuti vlastiti posao naučit će vas kako početi s vlastitim poslom i najlakše proći kroz šumu birokracije prilikom osnivanja vlastitiog biznisa. Također ćete imati priliku naučiti sve o Zakonu o radu i njegovoj primjeni te o upravljanju financijskim rizicima, a i saznat će što je to factoring i kako vam može može pomoći u poslovanju.

Realne situacije i primjeri iz poslovnog života koje će predavači podijeliti s polaznicima, njihova interakcija i razmjena iskustava samo su djelić onog što možete očekivati na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Projekt Poslovni uzet pokrenut je na inicijativu Poslovnog dnevnika početkom 2014. godine u suradnji s partnerima. Osnovna ideja projekta bila je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj. Također, cilj je bio omogućiti poduzetnicima alate da postanu još bolji, uspješniji te da ostvaruju rast poslovanja. Nakon što se u 2014. godini uspješno educirali više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, Poslovni dnevnik nastavlja podupirati malo i srednje poduzetništvo i u 2015. godini s još većim ambicijama i željama.

U 2015. godini Poslovni uzlet je obišao Veliku Goricu, Koprivnicu, Zadar, Pulu, Varaždin, Cres i Sisak , a u travnju prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata uz nezaobilazno druženje dolazi u Vinkovce.

Dođite i unaprijedite svoje znanje! Prijaviti se možete na: poslovni.hr/vk-prijava.