PROMO: EU PROJEKTI

Želite li sredstva iz fondova EU?

17.12.2014 u 16:24

Bionic
Reading

Pristupanjem Europskoj Uniji, Hrvatska na raspolaganju ima izdašne izvore financiranja. Samo iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova za razdoblje 2014. – 2020. na raspolaganju nam je 11,69 milijardi eura, dok su dodatana sredstva raspoloživa kroz programe Unije kao što su Obzor 2020, COSME, Erasmus+ i drugi

Za iskorištavanje ovih sredstava, ključno je znati kako pronaći odgovarajući natječaj i pripremiti kompletnu projektnu dokumentaciju. Upravo zato smo pripremili EU PROJEKTI AKADEMIJU ZA STRUKTURNE FONDOVE - prvi individualni program edukacije u Hrvatskoj i regiji koja započinje s radom početkom veljače 2015. godine!

ŠTO JE EU PROJEKTI AKADEMIJA ZA STRUKTURNE FONDOVE I KOJI JOJ JE CILJ?

EU PROJEKTI AKADEMIJA ZA STRUKTURNE FONDOVE je odgovor na nova pravila pripreme i provedbe projekata koja se primjenjuju nakon pristupanja Hrvatske Europskoj Uniji. Cilj programa je podići kapacitete polaznika za pripremu i provedbu projekata financiranih iz strukturnih fondova u financijskoj perspektivi 2014. - 2020. kroz sudjelovanje u najkvalitetnijem programu edukacije baziranom na praktičnom radu u malim grupama i individualnom pristupu polaznicima, uz pomno pripremljene materijale i vježbe.

Detaljni program AKADEMIJE pogledajte OVDJE

ZAŠTO UPISATI EU PROJEKTI AKADEMIJU ZA STRUKTURNE FONDOVE?

Zato što se radi o jedinstvenom programu koji polaznicima omogućuje da razviju vlastitu projektnu ideju koja je potom spremna za prijavu na natječaje iz strukturnih fondova!

Uz to, posebna je i po sljedećem:
Male grupe do 6 osoba po čemu smo jedinstveni na tržištu
•Više od polovice programa čine praktične vježbe i zadaci
•Radi se na konkretnom projektnom prijedlogu koji se razvija na temelju prave natječajne dokumentacije i prijavljuje na natječaj (kada je to moguće)
•Ograničeni broj osoba koje se primaju u program na godišnjoj razini (samo 2 grupe godišnje
Individualne konzultacije za svakog pojedinog polaznika (uživo i putem e-maila)
•Pisane upute konzultanata upućene polaznicima za svaki pripremljeni materijal

U 2014. godini educirali smo 3 grupe polaznika AKADEMIJE! Zanima Vas koliko su zadovoljni? Kliknite OVDJE

Detaljnije informacije o EU PROJEKTI AKADEMIJI možete pronaći u nastavku:
Poziv
Program

Ukoliko se želite prijaviti, izaberite jednu od dvije ponuđene opcije::
1.Isprintajte prijavnicu, ispunite je, skenirajte te pošaljite na edukacija@eu-projekti.com; ILI
2.Kliknite OVDJE te ispunite prijavni obrazac.

Naš tim će vas kontaktirati nakon prijave i dostaviti detaljne informacije!

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila edukacija@eu-projekti.com ili na broj telefona 01 5534 878.

TKO ĆE VODITI EDUKACIJU?

Vodeći stručnjaci u području pripreme i provedbe projekata financiranih sredstvima EU iz obrta EU PROJEKTI. EU PROJEKTI - Obrt za poslovno savjetovanje i ostale usluge jedna je od vodećih hrvatskih konzultantskih tvrtki u području EU fondova, projektnog managementa, edukacija i strateškog razvoja s portfoliom pripremljenih i provedenih projekata većim od 200 milijuna eura, a do sada smo o tematici fondova EU educirali više od 7500 polaznika iz privatnog, javnog i civilnog sektora! Osnivači smo i prvog hrvatskog portala o EU fondovima – EU PROJEKTI INFO (www.eu-projekti.info) i prve ustanove za obrazovanje odraslih o EU fondovima – Učilišta EU PROJEKTI.

Veselimo se Vašem dolasku!
EU PROJEKTI tim