Fortrade

50€ za trgovanje dionicama BMW-a, besplatno za sve čitatelje

22.09.2016 u 09:57

Bionic
Reading

50€ za trgovanje dionicama BMW-a, besplatno za sve čitatelje

Od 11. veljače ove godine do danas cijena dionica kompanije BMW porasla je čak 15,4% i za to vrijeme BMW ostaje jedan od najboljih proizvođača automobila na svijetu.

Fortrade svim čitateljima tportala daje besplatnih 50€ za trgovanje cijenom dionica BMW-a na svjetskoj burzi.

Novi modeli na električni pogon


S obzirom da segment električnih vozila i konkurencija postaju sve jači, BMW nastoji ubrzati stvari i na tom polju širenjem svoje ponude vozila. Pored i3, modela koji je planiran za 2018. godinu, novi električni modeli uključuju Mini, seriju 3 i X4 SUV.

Zahvaljujući njima, kompanija u prvoj polovici ove godine bilježi rast prodaje električnih vozila za 87%. Prodaja kompaktnog modela X1 SUV porasla je za 62%. Također, Agencija za zaštitu životne sredine SAD-a je, poslije opsežnog ispitivanja u kolovozu, odobrila distribuciju novog modela (BMW AG) na tom tržištu.

Rolls Royce Vision Next 100


Očekivanja su velika i od prodaje vozila Rolls-Royce, koji je u vlasništvu kompanije BMW. Slično kao i za sâm BMW, predstavljen je futuristički koncept vozila - Vision Next 100. Taj model bi trebao biti izrazito velik, kako bi izvana podsjećao na jahtu, a da iznutra bude ispunjen luksuzom koji je teško i zamisliti.

Poslovni rezultati BMW-a


Financijski gledano, kompanija BMW stoji sve bolje. Ranije ove godine objavljeno je da se trend prodaje vozila rekordne 2015. godine nastavlja i u ovoj. Prodaja raste iz kvartala u kvartal.

U drugom kvartalu je zarada od prodaje, u odnosu na isti kvartal prethodne godine, porasla s 2,53 na 2,73 milijarde eura iliti 8%. Za ovu godinu očekuje se prihod od prodaje od 93,92 milijarde eura, što je više za 1,3% u odnosu na prethodnu.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.