SAJAM BRODSKE OPREME

Otvoren prvi 'Pula Boat Fair'

19.10.2010 u 14:58

Bionic
Reading

Prvi međunarodnom sajmu proizvođača i distributera brodske opreme 'Pula Boat Fair', koji je danas svečano otvoren na pulskom parkiralištu 'Karolina', okupio je 91 izlagača iz 19 zemalja svijeta s više od 200 brendova

Riječ je o najvećem sajmu brodske opreme u regiji, na kojem će se do petka posjetiteljima predstaviti proizvođači i zastupnici hrvatskih i svjetskih marki brodske opreme.

'Ideja o sajmu u gradu bogate pomorske i brodograđevne tradicije stara je tri do četiri godine, a konkretna realizacija započela je prije godinu i pol', rekao je izvršni direktor sajma Livio Bolković zahvalivši se svima na potpori.

Istaknuo je kako je već ovaj prvi sajam specijaliziranom ponudom i brojem izlagača nadmašio slične sajmove u ovom dijelu svijeta.

Cilj je sajma potpora proizvođačima brodske opreme u plasiranju njihovih proizvoda, rekla je predsjednica Županijske gospodarske komore Jasna Jaklin-Majetić ističući kako Pula, kao najuspješniji brodograđevni centar u Hrvatskoj, zaslužuje takvu manifestaciju.

Uz izložbu brodske opreme na sajmu će se održati više popratnih manifestacija, strukovnih predavanja i upoznavanju s najnoviji tehničkih i tehnološkim inovacijama na tom području.