Poslovni vodič AKCIJA MINISTARSTVA

'Dani otvorenih vrata' o sustavu javne nabave

  • Autor: tportal.hr
  • 30.1.2009 14:51:57
  • 30.1.2009 14:55:00

U petak, 30.siječnja održani je prvi 'Dan otvorenih vrata' u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva. Ovo je prvi ovakav događaj jer će Ministarstvo, gospodarstva, rada i poduzetništva - Uprava za sustav javne nabave tijekom 2009. godine održavati ' Dane otvorenih vrata' u pravilu zadnji petak u mjesecu

Cilj organiziranja ove aktivnosti je kako davanje mišljenja i uputa tako i pružanje stručne pomoći obveznicima primjene Zakona o javnoj nabavi, a sve s ciljem uspostave učinkovitijeg sustava javne nabave.

'Nastavno na redovno davanje mišljenja temeljem upita zaprimljenih pismenim putem, elektroničkom poštom ili pozivima dežurnom savjetniku, odlučili smo dodatno otvoriti svoja vrata da bi još neposrednije mogli razmijeniti mišljenja, znanje i sve ono što će pomoći obveznicima primjene Zakona o javnoj nabavi', rekla je državna tajnica Tamara Obradović-Mazal.

Odaziv zainteresiranih bio je veliki, a pored ostalog razgovaralo se o edukaciji djelatnika, tijeku postupka u slučaju žurnosti, sredstvima financiranja te ostalim temama iz područja javnih nabava.

Sve zainteresirane institucije mogu kao i do sada, ali nije obvezno, najaviti svoje sudjelovanje, na adresu elektroničke pošte marija.bjelotomic-vrca@mingorp.hr.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još