Poslovni vodič POŽELJNI BIZNISMENI

Najseksi je Tedeschi, u pratnji Munjiza i Nadan

Da Emilu Tedeschiju uz poslovne uspjehe ne manjka ni šarma, potvrđuje činjenica da je u čak dvije države proglašen najseksipilnijim biznismenom. Nakon čitatelja slovenskih Financi, tu su mu titulu dodijelili i čitatelji portala Business.hr

U konkurenciji od 10 poslovnjaka predsjednik Uprave i većinski vlasnik Atlantic grupe odnio je 35 posto glasova. U anketi u kojoj je glasalo 1120 posjetitelja njih 35 posto upravo Tedeschija smatra najseksipilnijim hrvatskim biznismenom, a za drugu poziciju se vodila mrtva trka. Na kraju su drugo i treće mjesto sa 12 posto osvojenih glasova podijelili Nadan Vidošević, čelnik HGK i nesuđeni hrvatski predsjednik i Dragan Munjiza, predsjednik Uprave Gastro grupe.

Zamjetan broj glasova (devet posto) otišao je i Vladimiru Šelebaju Sellieru, donedavno čelniku posrnulog Validusa i suprugu HTV-ove urednice Dijane Čuljak.

Na listi najseksipilnijih biznismena po broju glasova slijede Josip Protega (osam posto), Ruđer Friganović (šest posto), Mato Zadro (pet posto), Ante Todorić i Davor Tomašković (po četiri posto glasova) te Hrvoje Prpić (tri posto).
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još