RASKID SURADNJE

Ante Babić nije više direktor Business.hr-a

30.06.2010 u 13:31

Bionic
Reading

Na sjednici Nadzornog odbora Business.hr-a odlučeno je da zaključno sa 30. lipnja završava suradnja Business.hr-a i dosadašnjeg predsjednika Uprave Ante Babića

NO je odluku donio temeljem sporazuma vlasnika Business.hr-a i Ante Babića zbog nemogućnosti usuglašavanja o projekciji koncepta poslovnog plana i načinu njegova provođenja.

Iz Businees.hr navode koji su izneseni u nekim medijima i objavljeni na nekoliko internetskih portala nazivaju netočnim tvrdeći da ne postoji sukob interesa između Ante Babića, koji je obavljao dužnost predsjednika Uprave Business.hr-a, i renomirane, nagrađivane agencije TF Marketing.

'Navedenu agencija angažirao je Business.hr prije dolaska Ante Babića na mjesto predsjednika Uprave te je s njom sklopljen jednogodišnji ugovor radi redizajna vizuala dnevnog izdanja Business.hr-a, kao i ostalih specijalnih izdanja. Ugovor s agencijom TF Marketing ostaje na snazi te se nastavlja započeta suradnja. Sadržaj tog ugovora nikako se ne može povezati s potencijalnim uređivačkim nesporazumom između Ante Babića i urednika specijalnih izdanja Business.hr-a. Business.hr također ostavlja otvorenu mogućnost nastavka suradnje s Antom Babićem na drugim projektima', izvijestili su iz ovih poslovnih novina.