Poslovni vodič OD 19. DO 23. TRAVNJA

Treći po redu Dan kreativnosti i inovativnosti

  • Autor: tportal.hr
  • 8.4.2010 14:26:19
  • 8.4.2010 14:13:18

Na pet zagrebačkih fakulteta od 19. do 23. travnja održat će se, treći po redu, Dan(i) kreativnosti i inovativnosti. Petodnevni program koncipiran je kao niz konceptualno različitih predavanja koja će se prenositi live streamom na fakultete diljem Hrvatske

Predavanja će održati skupina stručnjaka iz područja znanosti, inovacija i gospodarstva među kojima su sveučilišni profesori, stručnjaci iz poslovnog svijeta, vrhunski inozemni stručnjaci i predavači, inovatori, pobjednici natječaja FAME LAB, stručnjaci projekta BUSINESS ANGEL te gosti iznenađenja.

Predavanja će se održati na: Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu, Grafičkom fakultetu, Fakultetu elektrotehnike i računarstva, Fakultetu strojarstva i brodogradnje i Tekstilno tehnološkom fakultetu.

Organizator skupa, Mreža za razvoj i kreativnost – udruga MRAK i ove godine dodijelit će Nagradu za kreativnost i inovativnost u poslovnom i društvenom djelovanju, u devet kategorija, i to 21. travnja, na Svjetski dan kreativnosti i inovativnosti.

Osim toga, održat će se i okrugli stol na temu 'Kreativnost u edukacijskim sustavima i učimo li misliti u školi' na kojem će sudjelovati brojni uglednici naše društvene scene.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još