Poslovni vodič RUJAN 2009.

Phillip Kotler opet u Zagrebu

  • Autor: tportal.hr
  • 16.1.2009 11:44:49
  • 16.1.2009 11:40:00

Phillip Kotler, čuveni marketinški stručnjak, u rujnu 2009. dolazi u Zagreb gdje će održati središnje predavanje za profesionalce marketinga iz Hrvatske i susjednih zemalja

Profesor Kotler svjetski je autoritet u području marketinga i poslovnog upravljanja. Konzultant uspješnih i velikih poduzeća, autor vodećih svjetskih udžbenika, profesor čuvene poslovne škole. Od njega su znanja o marketingu stjecale generacije marketinških profesionalaca diljem svijeta. Posebno je poznat po svojim predavanjima na kojima širom svijeta briljira znanjem koje ljudima iz struke nesebično prenosi iz prve ruke.

U svom izlaganju profesor Kotler predstavit će uvid u novija kretanja u području marketinga, kao i brojne primjere i sugestije. Izlaganje u Zagrebu podijeljeno je u četiri dijela: Promicanje uloge marketinga i odnosa unutar poduzeća, Traženje novih povoljnih prilika, Traženje novih putova komuniciranja i Primjena novih tehnologija i mjerenje rezultata marketinga.

Sve informacije o predavanju i pratećim događajima možete dobiti na internetskoj stranici posvećenoj posjetu prof. Kotlera Zagrebu, www.kotler2009.com, te kod organizatora, Zagrebačke škole ekonomije i managementa i Nakladničke kuće MATE.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još