JAČANJE PRISUTNOSTI U EU

Digitel se širi na grčko tržište

10.11.2009 u 11:22

Bionic
Reading

Osnivanjem komunikacijske agencije DPG Hellas, Digitel Pristop Grupa ušla je i na grčko tržište. Agencija je osnovana u suradnji s grčkim poduzetnikom Dimitrisom P. Giannakopoulosom, potpredsjednikom farmaceutske tvrtke Vianex te vlasnikom lokalne medijske grupacije i europskog košarkaškog prvaka Panathinaikosa

Širenje grupacije Digitel dio je strateškog plana za daljnji rast i jačanje prisutnosti i na tržištu Europske unije. Komunikacijska agencija DPG Hellas pružat će široki spektar visokokvalitetnih usluga i rješenja iz odnosa s javnošću, oglašavanja, marketinškog savjetovanja, digitalne komunikacije te event menadžmenta.

'Osnivanje tvrtke DPG Hellas iznimno je važan korak za našu grupu. Zadovoljni smo što smo taj cilj uspješno realizirali kroz partnerstvo s Dimitrisom P. Giannakopoulosom, koji je u svom dosadašnjem radu i poslovanju ostvario iznimna postignuća i izvrsne rezultate. Time smo još bliži postizanju našeg najvažnijeg cilja: zauzimanju liderske pozicije u središnjoj i jugoistočnoj Europi', izjavio je Aljoša Roksandić, glavni izvršni direktor DPG-a i predsjednik Uprave Digitel komunikacija.