Poslovni vodič NOVA UPRAVA

Plamenko Barišić vodi KING ICT

  • Autor: Z. K.
  • 10.9.2009 17:24:33
  • 10.9.2009 16:31:37

Plamenko Barišić, dosadašnji član uprave, imenovan je predsjednikom Uprave KING ICT-a, jednog od vodećih regionalnih sistem integratora. Dosadašnji voditelj Sektora edukacija Ivan Ivković imenovan je članom uprave, a tvrtki se kao član uprave pridružio Dragan Marković koji je došao iz T-Coma s pozicije direktora Sektora za planiranje i razvoj pristupne mreže

Dosadašnji član uprave Ivan Malić imenovan je članom Nadzornog odbora. U priopćenju se navodi da je dosadašnja uprava uspješno ostvarila poslovne planove u protekle tri godine koji se odnose na regionalno širenje, kontinuirani rast te širenje portfolija.

Cilj nove uprave je povećanje kvalitete poslovanja s fokusom na efikasnije upravljanje kapitalom, podizanje kvalitete poslovanja te učvršćivanje regionalne tržišne pozicije KING ICT-ja.

Kao jedna od članica M SAN grupacije, KING ICT je najveći regionalni iskorak napravio u Makedoniji gdje je, nakon velikog projekta implementacije rješenja na kojem će se bazirati informatizacija Republike Makedonije, nedavno dobio još jedan veliki projekt za makedonsko Ministarstvo informatičkog društva - nabavu 22.000 prijenosnih računala.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još