TRAŽILICA ZA FINANCIJSKE PODATKE

Hrvatski Telekom predstavio Poslovni monitor

15.10.2013 u 10:56

Bionic
Reading

Hrvatski Telekom, vodeći telekomunikacijski operator u Hrvatskoj, predstavio je uslugu Poslovni monitor za poslovne i privatne korisnike.

Njegovim korištenjem poslovni korisnici mogu provjeriti poslovanje sadašnjih ili budućih poslovnih partnera ili konkurenata, doznati s kim su povezani, pratiti trendove poslovanja te tražiti odgovore na pitanja poput: 'Kako tvrtka posluje? Ostvaruje li dobit? Je li moguća dugotrajna suradnja? Hoće li tvrtka platiti na vrijeme?' itd. Privatni korisnici, pak, mogu provjeriti poslovne informacije pri zapošljavanju, pri kupovini određenih proizvoda ili usluga.

Cilj portala je pomoći korisnicima da donesu ispravne i sigurnije poslovne odluke, smanje poslovne rizike, te povećaju prodaju i/ili kupnju.
Portal se sastoji od Poslovnih tražilica Hrvatska (informacije o rukovodstvu određenih subjekata, o transakcijskim računima, rejting, stanje i trend poslovanja, financijski izvještaji-izvještaji za pet posljednjih godina, koeficijenti-informacije o likvidnosti, solventnosti...) te Regija (sastoji se od podatka za Hrvatsku, BIH, Srbiju te Sloveniju, a sadrži istu vrstu podataka kao i Poslovna tražilica Hrvatska).

Poslovne tražilice sastoje se od javno dostupnih podataka. Podaci se ažuriraju ovisno o vrsti, većina podataka ažurira se dnevno, dok se financijski podaci ažuriraju jednom godišnje. Razlika u odnosu na postojeće davatelje sličnih usluga su dnevna pretplata za korištenje tražilica ujedno i novost na tržištu, godišnja pretplata plativa u 12 mjesečnih obroka te podaci za Regiju (Bosna i Hercegovina, Srbija, Slovenija).

Hrvatski Telekom jedini na tržištu nudi dnevnu pretplatu za korištenje tražilica (što je ujedno novost na tržištu), godišnju pretplatu plativu u 12 mjesečnih obroka, podatke za regiju i mogućnost da se po svakoj licenci dnevno može pregledati 150 poslovnih subjekata.

Posjetite nas na adresi pmonitor.tportal.hr