NOVA POSLOVNA PLATFORMA

Cjelovito rješenje za internetsko poslovanje!

11.03.2013 u 15:39

Bionic
Reading

FullBusiness.com je internetska platforma kojom omogućujemo obrtnicima te malim i srednjim poslovnim korisnicima da budu dio online poslovne zajednice i predstave svoju ponudu milijunima posjetitelja interneta! Prepoznata kao cjelovito rješenje za male i srednje poduzetnike, internetska platforma FullBusiness podržana je od strane Hrvatskog Telekoma

Što možete s FullBusiness platformom?

Otvoriti vlastitu web stranicu

Svaki korisnik može otvoriti svoju web stranicu u samo tri koraka. Nije potrebno nikakvo tehničko predznanje, dovoljno je da izaberete jedan od četiri ponuđena predloška, dodajući vlastiti sadržaj i web stranica je dostupna na internetu pod imenom: tvrtka.fullbusiness.com. Važno je istaknuti da o svim tehničkim pojedinostima dalje brine i upravlja FullBusiness – od održavanja do optimizacije za internetske tražilice, što stranici omogućuje dobru poziciju na Googleu.

Pokrenuti webshop
Korisnici mogu brzo i jednostavno pokrenuti online prodaju putem webshopa, dodajući onoliko proizvoda i/ili usluga koliko žele. Dovoljno je samo da im odredite cijenu, dostupnost ili mogućnost dostave, a transakcije naplate putem opće uplatnice ili kreditnih kartica su automatizirane. FullBusiness vam omogućuje da za prodaju svojih proizvoda i usluga putem webshopa ne trebate platiti nikakvu proviziju!

Oglasiti se na FullTV-u

Osigurali smo i dodatan marketing na jednom mjestu! Oglas, akcijska ili promotivna poruka ili izabrana ponuda iz webshopa objavit će se na FullTV kanalu na MaxTV i Bnetu, a svaki korisnik može naručiti i snimanje videoreportaže Poslovne priče. Osim objava na FullTV kanalu, Poslovna priča je dodatno dostupna na platformi i na web stranici korisnika.

Google – oglasiti vaše usluge ili proizvode
Želite li dodatno osigurati nove korisnike i povećati promet, jeftino i dostupno oglašavanje najbolji je način. Budite prvi na Google tražilici i pružite mogućnost potencijalnim kupcima da vas pronađu kao prvi izbor u trenutku kada traže vašu uslugu i/ili proizvod! Izaberite jedan od tri paketa Google oglašavanja i već od 329,00 kn (bez PDV-a) mjesečno budite sigurni da ste izabrali ciljani i najučinkovitiji oblik oglašavanja. Ne brinite, za vas smo provjerili – jamčimo najbolje cijene na tržištu!

I za kraj, za korisnike smo osigurali super cijenu! Fullbusiness, sa svim svojim mogućnostima možete koristiti za samo 50,00 kn mjesečno (bez PDV-a)! Prvi mjesec dok ga ne upoznate dajemo za 1,00 kn!

Dovoljno da svakom vašem poznaniku preporučite registraciju na Fullbusiness.com, zar ne?
Dođite na www.fullbusiness.com i isprobajte bez obveze!
Što čekate!!!