SEMINARI PMMENTORA

Usavršite se u upravljanju projektima

22.10.2012 u 15:45

Bionic
Reading

pmmentor u suradnji s hrvatskim PMI ogrankom (Project Management Institute), tijekom jeseni organizira jednu cijelu seriju zanimljivih seminara i tečajeva vezanih uz upravljanje projektima

Primarni cilj događanja je da se omogući voditeljima projekata u Hrvatskoj vrhunsku edukaciju, bez potrebe da je traže u inozemstvu. Angažirani su nagrađivani predavači vrhunske međunarodne reputacije na području upravljanja projektima s iznimno zanimljivim temama koje će malo tko željeti propustiti.

Serija se sastoji od sljedećih događanja:

4.-5.10 'Agile Certified Practitioner (PMI-ACP®) Preparation Course', predavač: Liam Dillon, Irska
Tečaj za pripremu kandidata za izlazak na ispit za certifikat PMI Agile Certified Practitioner, najnoviji i sve popularniji certifikat izdan od vodeće svjetske organizacije koja okuplja voditelje projekata. (14 PDU bodova)

Namijenjeno profesionalcima koji koriste agilne metode na svojim projektima i žele to osvjedočiti certifikatom.

9.11. 'The Project from Hell', predavač: Peter Taylor 'Lazy-PM', UK
Uzbudljiva i vrlo interaktivna radionica spašavanja "projekta iz pakla" koju vodi Peter Taylor, u PM krugovima vrlo popularan autor i predavač, autor legendarne knjige "Lijeni voditelj projekata" ("The lazy project manager"). (7 PDU bodova)
Namijenjeno svima koji ikada bili uključeni u neki projekt koji je krenuo krivo, i žele saznati načine da projekt spase.

26.-30.11. 'PMP® Prep', predavač: Dino Butorac, Hrvatska
5-dnevni pripremni tečaj za PMP ispit, po licenci International Institute for Learning. (35 contact hours)
Namijenjeno profesionalcima koji svoje PM znanje i iskustvo žele potvrditi najpriznatijim svjetskim certifikatom.

5.-7.12. 'The Complete Project Manager', predavač: Alfonso Bucero, Španjolska
Seminar koji će polaznike tijekom tri dana učiti kako da ključne vještine potrebne za rad s ljudima integriraju u svoj svakodnevni posao. Seminar vodi Alfonso Bucero, nagrađivani autor, profesionalac i volonter. (21 PDU bod)
Namijenjeno svima koji u svom poslu rade s ljudima.

Možda se tek počinjete upoznavati s upravljanjem projektima, ili ste već iskusni voditelj projekata, u svakom slučaju ova serija seminara i tečajeva su sjajna prilika da se s upravljanjem projektima upoznate ili da svoje znanje unaprijedite kroz interakciju s vrhunskim predavačima. Sponzori događanja su Fornax informatika d.o.o., Primakon d.o.o., te medijski pokrivaju tportal.hr, business.hr i Europlakat.