DAN KREATIVNOG BIZNISA

Uspješni poduzetnici otkrivaju tajne svog uspjeha!

16.10.2012 u 11:58

Bionic
Reading

Želite čuti uspješne poduzetničke priče koje će Vas motivirati? Cilj Vam je iskoristiti krizno vrijeme za napredak? Interesiraju Vas ideje koje su osvojile domaće i strano tržište? Uspješni poduzetnici otkrivaju tajne svoga uspjeha! – stoji u pozivnici na biznis konferenciju Dan kreativnog biznisa, koja će se održati 26.listopada u Centru za poduzetništvo, inovacije i tehnološki razvoj u Zagrebu, Nova cesta 3-7, s početkom u 9.15 sati u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i marketinške agencije Kreativna vjeverica

Dan kreativnog biznisa zamišljen je kao posve drugačiji i originalni poslovni susret poduzetnika koji već godinama uspješno kormilare poduzetničkim vodama s onima koji su u njih tek ušli i onih koji se tek spremaju startati. Svi će imati prilike čuti uspješne poduzetničke priče šest domaćih poduzetnika i poduzetnica, koji će svoja predavanja održati na način da prenesu iskustvo, znanje, motivaciju i svoj recept za uspjeh.

Sredinom dana, očekuje vas okrugli stol na temu Osvoji EU-tržište iz vlastitog dvorišta na kojem će nastupiti poznati stručnjaci: Hrvoje Prpić, osnivač HG Spota i uspješni Poslovni anđeo; Tomislav Grubišić, suosnivač svjetski poznate domaće tvrtke iStudio; Mate Rimac, vlasnik inovativnih Rimac automobila; Vesna Torbarina, koordinatorica Europske poduzetničke mreže Hrvatske i uspješni gosti iznenađenja.

Dan kreativnog biznisa završit će organiziranom razmjenom vizitki radi umrežavanja svih okupljenih predavača, organizatora i sudionika konferencije u cilju dogovaranja konkretnih sastanaka i poslova.

Ulaz na Dane kreativnog biznisa je besplatan uz obaveznu prijavu preko sustava Entrio! Više informacija i link na prijavu pronaći ćete OVDJE