Poslovni vodič DAN KREATIVNOSTI

Nagrade traktoru, Borovu i Zadru

  • Autor: O. I. N.
  • 29.5.2009 13:50:46
  • 20.5.2009 15:53:16

Drugu godinu zaredom održan je Dan kreativnosti i inovativnosti, projekt udruge MRAK, Mreže za razvoj i kreativnost, te su dodijeljene nagrade za kreativnost u poslovnom i društvenom djelovanju

Nagradu za kreativni i inovativni proizvod dobila je tvrtka Labinprogres za svoj traktor, a nominirani su još bili Kozmetika s potpisom (Nikel Priroda liječi) i Tesla (Demi design).

Grad Zadar nagrađen je u kategoriji kreativnih i inovativnih razvojnih programa jedinica samouprave.

Nagradu za najkreativnijeg menadžera odnio je Mirko Ćavara iz Borova, a konkurenciji su bili Emil Tedeschi iz Atlantic grupe i Jadranka Boban Pejić iz Biovege.

Za inovativni turistički projekt ili proizvod dodijeljene su dvije nagrade: Grad Varaždin dobio je nagradu za Čarobnu škrinju, a Udruga lađara Neretve za Maraton lađa. Za program u kulturi i umjetnosti nagrađena je kulturna udruga Glumci u Zagvozdu.

U programu kreativne industrije nagrađena je Ivana Žiljak iz Infraredesigna, za inovativni projekt održivog razvoja Hrvatska gospodarska komora – za Drvo je prvo, za edukacijski program Društvo inovatora – SIGMA te EKO Mavrović za projekt Resocijalizacije liječenih ovisnika.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još