Poslovni vodič NATJEČAJ ZA POSAO

Doprinesite i Vi uspjehu Hrvatskog Telekoma

  • Autor: tportal.hr
  • 24.8.2012 15:11:07
  • 31.7.2012 10:18:05

Hrvatski Telekom kao vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj objavljuje natječaj za dva radna mjesta – Product/Brand Manager te CRM Stručnjak.

HT d.d. jedini objedinjuje puni spektar telekomunikacijskih usluga - fiksnu i mobilnu telefoniju, prijenos podataka, Internet i Cloud usluge. Kao moderna telekomunikacijska grupacija nastojimo omogućiti što veću mobilnost u komunikaciji i poslovanju razvijajući nove, naprednije načine komuniciranja. Kako bismo i dalje razvijali kvalitetne usluge i pronalazili nova rješenja za naše korisnike, posebnu pozornost pridajemo trajnom usavršavanju i osobnom razvitku naših zaposlenika, što potvrđuje status jednog od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj. Od naših zaposlenika posebno očekujemo fleksibilnost, inovativnost i dinamičnost – osnovne odrednice telekom industrije.

Ukoliko ste zainteresirani za radno mjesto Product/Brand Managera Vaše odgovornosti bi uključivale kreiranje svih aspekata HT-ovih ponuda (analiza tržišta i potreba pojedinog segmenta korisnika, određivanje cijene, strateško pozicioniranje, smjer komunikacije, prodajni kanal). Bili bi također odgovorni za vođenje projektnog tima za implementaciju/razvoj ponude i promocije. Detalje o uvjetima potražite ovdje.

Odgovornosti na radnom mjestu CRM Stručnjaka uključuju: definiranje target grupa korisnika, planiranje, koordiniranje i analiziranje efikasnosti CRM kampanja u skladu s kompanijskim ciljevima te uvođenje novih načina za upravljanje vrijednošću korisnika. Od CRM stručnjaka očekujemo razumijevanje potreba korisnika telekomunikacijskih usluga u svrhu upravljanja kontaktima prema korisniku kroz različite kampanje i kanale te upravljanje kompanijskim procesima i sustavima na način koji će osigurati podizanje korisničke vrijednosti za kompaniju. Detalje o uvjetima potražite ovdje.

Ukoliko imate najmanje tri godine iskustva relevantnog za navedena radna mjesta, analitični ste i motivirani za postizanje visokog učinka te zadovoljavate ostale navedene uvjete, javite nam se i istražite mogućnosti koje Vam pruža T-HT. S povjerenjem pošaljite Vašu molbu sa životopisom na hrvatskom i engleskom jeziku najkasnije do 31. kolovoza 2012. na e-mail adresu hrd@t.ht.hr.

Mjesto rada za oba radna mjesta je Zagreb, a radni odnos se zasniva na neodređeno vrijeme.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još