OPATIJA , 13. - 14. RUJNA

Konferencija Combis donosi viziju tehnološke budućnosti

26.07.2012 u 13:05

Bionic
Reading

Šesta konferencija Combis, tradicionalno regionalno okupljanje ICT stručnjaka, u organizaciji sistem integratora Combisa ove će se godine održati 13. i 14. rujna 2012. u Opatiji. Cilj ovogodišnje konferencije pod krovnom temom 'VIzija. Budućnost. Tehnologija' je ukazati na potrebu promišljanja kako poslovanje povezati s tehnološkim novitetima

'Nadolazeće tehnološke inovacije obećavaju kako će premostiti jaz između stvarnog i digitalnog svijeta kao nikad dosad, bilo da se to odnosi na kontrolu računala pokretima i gestama, otvaranje programa očima ili upravljanje izbornikom touchscreena pomoću prijenosnih uređaja. Upravo stoga želimo prepoznati trendove ICT-a u budućnosti te predstaviti što nam novog donosi tehnologija', ističe direktorica konferencije Combis  Renée Saboti Slovenc.

Specifičnost ove konferencije podjednaka je zastupljenost svih segmenata ICT poslovanja, od aplikacija preko usluga i IT infrastrukture pa do komunikacijske tehnologije te što je namijenjena isključivo krajnjim korisnicima ICT usluga i rješenja, hrvatskih i regionalnih tvrtki iz područja financija, telekomunikacija, državne uprave te industrije.

U posljednjih pet godina konferencija Combis višestruko je potvrdila svoj značaj te je danas nezaobilazan ICT događaj u regiji zbog čega se i ove godine očekuje više od 300 sudionika.

'Znanje je osnova za razvoj tehnologija i inovacija, a koje su pak osnova za stvaranje održivog ekonomskog rasta modernog doba. Konferencija Combis savršena je platforma za dijeljenje znanja, kompetencija, iskustava, za upoznavanje s najnovijim tehnološkim trendovima. Stoga smo pripremili pregršt zanimljivih tema iz naprednog upravljanja i izvješćivanja o financijskim transakcijama, Cloudu, naprednim portalskim rješenjima, mobilnim aplikacijama, zaštiti digitalnog identiteta i podataka te još mnogo drugih. Vjerujemo kako će sudionicima teme i predavanja biti zanimljivi i korisni', izjavio je Goran Car, direktor sadržaja konferencije Combis.

Više informacija o konferenciji Combis potražite na www.combis.hr/konferencija