METRO ISTISNUO DM

Tko su najbolji poslodavci

18.05.2012 u 09:48

Bionic
Reading

METRO Cash & Carry, dm-drogerie markt i Kozmo su najbolji poslodavci u Hrvatskoj u kategoriji velikih tvrtki. Najboljim poslodavcima nagrade su dodijeljene na temelju rezultata istraživanja koje je portal MojPosao proveo između veljače i svibnja među više od 3.000 zaposlenika

Najbolji poslodavac u Hrvatskoj u kategoriji velikih tvrtki (s 251 ili više zaposlenih) je METRO Cash & Carry, koji je zauzeo prvo mjesto, a slijede dm-drogerie markt i Kozmo.

Najbolji poslodavci u kategoriji srednjih tvrtki (s više od 51 i manje od 250 zaposlenih) su DHL International, Deichmann i RASCO, a najbolji u kategoriji malih tvrtki (s više od 20 i manje od 50 zaposlenih) RED BULL ADRIA, Agro Simpa i Omega software.

Valamar hoteli i ljetovališta primili su priznanja za najbolju praksu s područja upravljanja ljudskim potencijalima.

Najbolji poslodavci u regiji su Apatinska pivara iz Apatina, DHL International iz Beograda te mala tvrtka Nordeus iz Srbije.

Iako ove godine hrvatske tvrtke nisu ponijele titulu najboljeg poslodavca u regiji, ističe se da je prosječno zadovoljstvo zaposlenih u Hrvatskoj općenito više nego u Srbiji.