Poslovni vodič DIREKTORICA TEHNOMONTA

Gordana Deranja nova predsjednica HUP - Cro industrije

Izvršni odbor udruge HUP Cro Industrija izabrao je generalnu direktoricu Tehnomonta Pula Gordanu Deranju za novu predsjednicu te udruge, priopćeno je iz Hrvatske udruge poslodavaca.

Članice Cro Industrije su industrijska poduzeća iz metalne, kemijske, elektro, drvne i papirne, tekstilne i kožne industrije te iz područja šumarstva, lovstva i pratećih djelatnosti.

Gordana Deranja je na novoj funkciji zamijenila Vladimira Ferdeljija koji je bio predsjednik udruge zadnjih osam godina.

Deranja je, ističe se, vrlo uspješna direktorica Tehnomonta koja je u dvije godine uspjela stabilizirati to poduzeće, dovršiti privatizaciju i ostvariti pozitivno poslovanje unatoč tome što je preuzela tvrtku s blokiranim računima i velikim dugom.

Deranja je i jedna od osnivačica BPW-a, međunarodne organizacije poduzetnica i poslovnih žena, predsjednica je ogranka Hrvatske udruge poslovnih žena (Krug) za Istarsku županiju, a unutar Hrvatske udruge poslodavaca aktivna je 11 godina te je bila predsjednica HUP-ove udruge metalne industrije.

Deranja najavljuje da će rad Cro industrije biti usmjeren ka oporavku i jačanju realnog sektora i pripremi za ulazak u EU.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još