EDUKACIJSKI PROGRAM

Stručnjaci s Bocconija usavršavaju hrvatske hotelijere

08.12.2011 u 13:52

Bionic
Reading

Edukacijski program za vodeće menadžere u hotelijerstvu i pratećim industrijama koji Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske organizira u suradnji s prestižnim talijanskim sveučilištem SDA Bocconi, u Zagrebu je okupio brojne predstavnike vodećih hrvatskih hotelijerskih kompanija

Prvi modul 'Kompetitivno vodstvo i inovacije' otvorila je veleposlanica Republike Italije u Republici Hrvatskoj, Njezina ekselencija Emanuela D’Alessandro, a trodnevna radionica održat će se u hotelu Westin Zagreb.

Edukacija je namijenjena efikasnijem razvoju i usavršavanju ljudskih resursa u turizmu jer, kako kaže Kristijan Šustar, predsjednik Udruge poslodavaca u hotelijerstvu, usavršavanje je neophodno.

Trodnevne radionice i predavanja vode redovni profesori i stručnjaci za strategiju i razvojni menadžment sveučilišta SDA Bocconi, Carmine Tripodi i Angela Amodio.

Edukacijski program u potpunosti je prilagođen potrebama menadžmenta u domaćem hotelijerstvu. Vodeći stručnjaci s prestižnog talijanskog sveučilišta hrvatskim će polaznicima predstaviti najnoviji pregled globalne, europske i nacionale hotelske industrije. Dio predavanja bit će posvećen ključnim faktorima za uspješnu tržišnu utakmicu u hotelijerstvu.

Među temama trodnevne radionice izdvajaju se i: 'Hotelsko poslovanje kao sudionik u razvoju novih proizvoda u turizmu' i 'Učinak i utjecaj na korporativne rezultate vanjskog okruženja'.

Uz uspješnu suradnju sa sveučilištem SDA Bocconi, Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske priprema niz edukacijskih programa u suradnji s najprestižnijim svjetskim sveučilištima.