Poslovni vodič PROMO PONUDA CROATIA AIRLINESA

Povratne karte za 8 europskih gradova po 129 eura

  • Autor: tportal.hr
  • 5.12.2011 15:22:15
  • 5.12.2011 14:32:52

Croatia Airlines sljedećeg vikenda uvodi posebnu akciju s promotivnim cijenama povratnih zrakoplovnih karata za letove iz Hrvatske u osam europskih odredišta tvrtke. U petak, 9. prosinca i subotu, 10. prosinca povratne zrakoplovne karte za letove iz Zagreba, Dubrovnika, Splita, Zadra i Pule u Amsterdam, Bruxelles, Istanbul, Kopenhagen, London, Pariz, Rim i Zürich mogu se kupiti već po 129 eura

Promotivna cijena vrijedi isključivo za kupnju preko internetskih stranica www.croatiaairlines.com i uključuje sve pristojbe.

Putnici se mogu koristiti i uslugom web check in (dostupna 24 sata na dan), koja im, osim registracije za let u u vlastitom domu, omogućuje i ispisivanje ukrcajne propusnice (boarding pass) te odabir sjedala u zrakoplovu.

Cijena od 129 eura uključuje besplatan prijevoz jednog komada prtljage (23 kilograma težine), hranu i piće u zrakoplovu, a putnici letenjem skupljaju i nagradne milje. S obzirom na to da su putnici Croatia Airlinesa istodobno i putnici zrakoplovnog saveza Star Alliance, mogu se koristiti i mnogim drugim pogodnostima iz globalnog proizvoda ove udruge.

Zrakoplovne karte kupljene preko internetskih stranica po promotivnoj cijeni od 129 eura trebaju se iskoristiti u razdoblju od 9. siječnja do 31. ožujka 2012. godine. Za karte kupljene na ostalim prodajnim mjestima naplaćuje se dodatnih 30 eura naknade za izdavanje zrakoplovne karte (TSC).
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još