KONFERENCIJA GODINE

Alastair Campbell danas stiže u Zagreb

04.05.2011 u 09:13

Bionic
Reading

Alastair Campbell, bivši šef komunikacija u Downing Streetu 10, gostovat će na konferenciji 'Kako biti pobjednik u vrtlogu medija, politike i ekonomskih sila?' u hotelu Westin 5. svibnja u Zagrebu

Sutra će u hotelu Westin odabrano društvo moći uživati u njegovom cjelodnevnom predavanju pod naslovom 'Kako biti pobjednik u vrtlogu medija, politike i ekonomskih sila?'. Iako najpoznatiji po svom političkom djelovanju, tijekom posjeta Zagrebu Alastair Campbell se neće baviti samo političkim kampanjama, već i strategijama za lidere, načinima na koje mogu pobijediti medije te kolika je moć komunikacije u krizi.

Iako novinarima nije želio otkriti koje je točno velike korporacije savjetovao, poznato je da je savjetovao i surađivao s mnogo različitih kompanija te humanitarnih i drugih organizacija. Specijalizirao se za krizno komuniciranje i uvođenje promjena. Stoga smatramo da će njegovo predavanje biti jednako zanimljivo poslovnjacima i političarima, novinarima i PR-ovcima. Još uvijek stignete osigurati svoje mjesto u Kristalnoj dvorani na konferenciji godine!

Prijavite se na www.mediatv.hr