POZIV INOVATORIMA U NAUTICI

Uskoro 3. dani hrvatske male brodogradnje

24.03.2011 u 16:20

Bionic
Reading

U marini Lav pokraj Splita od 28. travnja do 1. svibnja 2011. održat će se 3. dani hrvatske male brodogradnje i organizatori najavljuju još jednu uspješnu manifestaciju koja će i treću godinu zabilježiti rast broja izlagača

Posebna će se pažnja ove godine posvetiti inovacijama u brodogradnji i upotrebi obnovljivih izvora energije u nautici, stoga se pozivaju svi inovatori da se jave organizatorima i iskoriste mogućnost besplatnog predstavljanja svojih nautičkih inovacija za vrijeme trajanja Dana hrvatske male brodogradnje.

Kada je prije dvije godine na konferenciji za novinare predstavljena nova inicijativa u promociji hrvatskih proizvođača plovila nazvana Dani hrvatske male brodogradnje, organizator, tvrtka Libor i suorganizatori Marina Lav i hotel Le Meridien Lav izrazili su želju da ova manifestacija postane tradicionalna, što se i ostvaruje.

Nakon prošlogodišnjeg rasta broja izlagača od čak 40 posto, ovaj pozitivni trend će se, prema do sada pristiglim prijavnicama, nastaviti i u 2011. uz još veći broj izloženih plovila, nautičke i ribolovne opreme iz cijele Hrvatske te čak 15 premijera.

Kako bi se posjetiteljima dala mogućnost da se i sami uvjere u kvalitetu plovila koja bi im po svojim cijenama i plovnim karakteristikama mogla biti prihvatljiva ponovno će biti omogućene probne vožnje svih plovila izloženih u moru, a ulaz na sve dijelove manifestacije i ove će godine biti besplatan.