Poslovni vodič PRILIKA ZA USPJEH

Izabrani finalisti projekta Business makeover

  • Autor: tportal.hr
  • 31.1.2011 15:36:51
  • 31.1.2011 15:23:22

Stručni žiri projekta Business makeover koji se u organizaciji portala posao.hr održava od početka prosinca 2010. odabrao je dvije finalistice - Andreju Oštarčević iz Zagreba i Andrijanu Krivdić Radočaj iz Duge Rese koje će se u narednim mjesecima stručno usavršavati i stjecati nova znanja i vještine

Projekt će im, među ostalim, omogućiti brojne pogodnosti koje će im pomoći povećati vlastitu konkurentnost na tržištu rada, naučiti ih kako aktivno pristupiti izradi plana za traženje posla te kako što uspješnije pronaći izazovan posao.

Andreja Oštarčević je dvadesetpetogodišnjakinja kojoj je, zahvaljujući optimizmu i želji da postane turistički vodič, osigurana dodatna edukacija za turističkog vodiča u Vern'u, dodatna edukacija u tvrtki Filaks te tečaj stranog jezika u školi HalPet.

Za Andrijanu Krivdić Radočaj osigurani su tečaj za Web dizajnera u školi Infokatedra, radionice u tvrtki Ciceron i tečaj stranih jezika u školi HalPet. Obje kandidatkinje također će dobiti mobitel, frizuru, kozmetički tretman te savjetovanje o poslovnom imidžu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još