RAZOČARAN DRŽAVOM

Gavrilović mlađi: Moj otac je nevin!

27.11.2014 u 15:26

Bionic
Reading

Georg Gavrilović mlađi, predsjednik Uprave Mesne industrije Gavrilović, uvjeren je da je pokretanje istrage protiv njegovog oca samo nastavak hajke države zbog međunarodne arbitraže u kojoj gavrilovići potražuju odštetu od Hrvatske

'Duboko smo razočarani činjenicom da Republika Hrvatska nastavlja kršiti prava investitora. Ovo je samo posljednja u nizu državnih akcija usmjerenih protiv tvrtke Gavriliović. I u prošlosti je bilo sličnih pristisaka DORH-a i krivičnih prijava koje su bile usmjerene na diskreditaciju tvrtke Gavrilović, pa i obitelji Gavrilović. Ti su se postupci pokazali nepotrebnima i pokazali su da je moj otac i tvrtka poslovali po zakonu. Nažalost, rezultirali su štetom po tvrtku i upravo su te akcije dovele do potrebe da tvrtka Gavrilović pokrene arbitražni postupak u inozemstvu', istaknuo je Gavrilović mlađi.

Uvjeren je da će njegov otac dokazati da je kupnja tvrtke provedena na zakonit način. U međuvremenu će Mesna industrija Gavrilović, ističe, funkcionirati kao i do sada i nastaviti proizvodnju.