TREBA VAM KREDIT?

Volim-novac.hr novost na hrvatskom online financijskom tržištu

21.09.2010 u 11:01

Bionic
Reading

Portali za usporedbu i povezivanje financijskih institucija i korisnika vrlo su popularni u inozemstvu te svakim danom osvajaju sve veći broj tržišta. Odnedavno i Hrvatska ima svog predstavnika u zanimljivoj inačici volim-novac.hr

Riječ je o portalu koji nudi jednostavan prikaz i dizajn važnih informacija koje će vam zasigurno zatrebati u vašem sljedećem financijskom pothvatu.

Volim-novac.hr osvježenje je na hrvatskom online financijskom tržištu, a nudi usporedbu i povezivanje financijskih ustanova i korisnika, sofisticiran način odabira kredita, osiguranja, štednje i ostalih usluga koje trenutno pruža hrvatski financijski sektor.

Portal predstavlja centralno mjesto usporedbe bankarskih usluga namijenjenih fizičkim osobama, a jednostavnom pretragom i korištenjem možete pronaći i niz zanimljivih informacija, korisnih savjeta i novosti iz vodećih banaka u Hrvatskoj kao što su Zaba, Hypo banka, Erste, PBZ, kao i ostalih banaka i osiguravajućih društava.

Jednostavnije rečeno, volim-novac.hr funkcionira na način da selekcijom svih bankarskih, općenito financijskih usluga, omogućuje svakodnevnom internetskom korisniku uvid u široku ponudu usluga prema vlastitim kriterijima i željama. Npr. ukoliko vas zanimaju stambeni krediti, volim-novac.hr će vam sa svojom širokom bazom podataka u kojoj se nalaze detaljni kreditni uvjeti svih banaka u Hrvatskoj vrlo vjerojatno pomoći u odabiru.

Ambicije portala su velike, ali s razlogom, stoga neće biti čudno ukoliko upravo volim-novac.hr postane glavni posrednik u poslovanju između klijenata i banaka, osiguravajućeg društva ili neke treće ustanove.

Objektivna i neovisna pozicija portala prema bilo kojoj financijskoj ustanovi uistinu će vas upoznati sa svim mogućim opcijama i detaljima da biste i vi pronašli ono što vam treba. Stoga ako trebate kredit, a ne znate otkuda početi, ili tražite najbolje uvjete, a ne znate koju banku odabrati, posjetite www.volim-novac.hr i samo jednim klikom pronađite sve potrebne informacije na jednom mjestu.