Novac DEMANTIRA MILINOVIĆA

Kalmeta: Nismo raspravljali o smanjenju plaća

Ministar mora, prometa i infrasturkture Božidar Kalmeta demantirao je izjavu potpredsjednika Vlade Darka Milinovića o smanjenju plaća i mirovina za 15 posto, rekavši da nisu nikad, ni na Vladi ni u stranci (HDZ) raspravljali o rezanju mirovina i plaća u javnom sektoru za čak 15 posto na jesen

'To nije točno, mi nikad o tome nismo raspravljali ni na Vladi ni stranci, tako da o tome ne mogu govoriti', kazao je Kalmeta u HTV-ovom Dnevniku.

Na novinarsku napomenu kako je potpredsjednik vlade Darko Milinović nešto slično izjavio za Globus, Kalmeta je kazao da je Milinović na pitanje novinara što bi to moglo značiti naveo čitav niz primjera.

Ali, on to nije rekao kao službeni stav ni njegov niti vladin, jer, ponavljam, o tome nismo razgovarali ni na vladi niti na stranci, rekao je Kalmeta.

Kalmeta je Milinovića pokušao braniti rekavši da je on nabrajao niz radnji koje su moguće ako bi se radio radikalan rebalans, pa tako među njima i moguće smanjenje plaća.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još