Novac DEMANTIRALI ŠEFA

Podravka ne zna o čemu Mršić govori

Podravka u ovom trenutku nema saznanja da postoje bilo kakve materijalne činjenice koje bi mogle utjecati na promet ili cijenu dionica, odgovorili su danas iz Podravke na upit Zagrebačke burze u vezi izjave predsjednika Uprave te tvrtke Zvonimira Mršića

Mršić je danas na zajedničkoj konferenciji Zagrebačke burze i fondovske industrije u Rovinju, uz napomenu kako zbog pravila burze ne može govoriti o detaljima, najavio kako će uskoro uslijediti dobre vijesti iz te kompanije.

Sačuvajte nešto novca za dionice Podravke, poručio je Mršić sudionicima konferencije.

'Društvo u ovom trenutku nema saznanja da postoje bilo kakve materijalne činjenice koje bi sukladno propisima trebale biti objavljene, zbog mogućnosti utjecaja na promet ili cijenu dionica', navodi se u odgovoru Podravke na upit Burze.

Napominjući kako redovno objavljuju sve poznate činjenice koje su materijalne, odnosno koje bi mogle utjecati na cijenu dionice Podravke, iz te kompanije ističu kako će o svakoj materijalnoj činjenici bez odgode izvijestiti.

Nedugo nakon što su mediji prenijeli Mršićevu izjavu, cijena dionice Podravke je na Zagrebačkoj burzi porasla, a nešto iza 13 sati bila je u plusu za 5,29 posto, na 267,98 kuna, uz promet nešto veći od 520 tisuća kuna.

215552,184836,182947,178758
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još