Novac BESPLATNE RADIONICE

Bankari podučavaju građane štednji i ulaganju

  • Autor: tportal.hr
  • 16.2.2012 16:04:26
  • 16.2.2012 14:42:57

Hrvatska udruga banaka u suradnji sa šest poslovnih banaka pokreće niz besplatnih radionica pod nazivom 'Štednja i ulaganje: Mudro je imati informacije', na kojima će se građani moći bolje upoznati sa štednim i ulagačkim proizvodima

Prva radionica održat će se u utorak, 21. veljače u 17 sati u Amruševoj ulici 10 u Zagrebu, u prostorijama TACSO-a. Radionica svojim sadržajem pokriva osnove štednje i ulaganja, motivira na redovito vođenje osobnih financija te promišljanje koristimo li ponuđene vrste proizvoda na tržištu na najbolji mogući način.

Radionica nije financijsko savjetovanje, već daje sažeti pregled osnovnih štednih proizvoda i ulaganja, razloge za vođenje osobnih financija, ukazuje na što je potrebno obratiti pažnju prilikom odabira jedne ili druge vrste štednje i ulaganja, s naglaskom da je vođenje i upravljanje osobnim financijama individualno. Važno je naglasiti da se pojedinačne financijske situacije ne rješavaju na radionici niti nakon nje. Za to je najbolji individualni stručni savjet u registriranoj financijskoj ustanovi kao što je banka.

Dolazak na radionicu 'Štednja i ulaganje: Mudro je imati informacije' je potpuno besplatan, ali ga je potrebno najaviti zbog interaktivnog karaktera i preporuke da u grupi bude do 20 polaznika. Radionice provode timovi od dvoje zaposlenika iz različitih banaka, čime u ime banke doniraju zajednici svoj rad.

Predviđeno trajanje svake radionice je oko 90 minuta. Prijave za radionicu primaju se na telefon 01 4860 080 (pon.-pet., 9.00-16.00 sati) ili putem e-maila: radionica@hub.hr.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još