ISPOVJEST ANONIMNOG MIROVINCA:

'Nema dogovora, na Ini ćemo dobro zaraditi'

15.12.2010 u 09:35

Bionic
Reading

Vlada i Mol više ne djeluju zajednički te postoje dva odvojena paketa koji će podići vrijednost preostalih dionica, tumači predsjednik Uprave jednog obveznog mirovinskog fonda koji je htio ostati anoniman, piše Bankamagazin

Mirovinski fondovi će dobro zaraditi na dionicama Ine, a na kupnju ih nije potaknula hrvatska Vlada, naglašava predsjednik Uprave jednog obveznog mirovinskog fonda koji je htio ostati anoniman.

Mislim da ćemo dobro zaraditi. Slobodne dionice mogle bi biti dragocjene', kaže. Objašnjava kako Vlada i Mol više ne djeluju zajednički te postoje dva odvojena paketa koji će podići vrijednost preostalih dionica.

'Nema apsolutno nikakvog dogovora s Vladom. Nitko nas na ništa nije nagovorio niti postoji ikakav dogovor. Riječ je isključivo o investicijskoj logici', naglašava. 'Teško je reći hoće li Mol izaći s novom ponudom, no u idućih godinu dana netko će se pojaviti s pravom cijenom'.

Ostali predsjednici uprava društava za upravljanje mirovinskim fondovima, piše Bankamagazin, nisu željeli razgovarati o ponudi mirovinaca za dionice Ine.