NE ODUSTAJU

Slovaci i dalje žele Badel 1862: Mi smo jedino dugoročno rješenje

23.02.2017 u 14:18

Bionic
Reading

Konzorcij St Nicolaus – Dalmacijavino- Oštrc, koji je bio kandidat za preuzimanje Badela 1862 izjavom je reagirao na vijest da su vjerovnici prihvatili plan restrukturiranja koji je iznio đakovački Meteor

'Današnjom odlukom nismo iznenađeni jer svi znamo da je cijeli proces oko Badela 1862 vođen na način u kojem se vrlo očito pogodovalo jednoj strani. No ono što jest indikativno i daje nam vjere u potrebnu daljnju transparentnost cijelog ovog postupka jest da su glasovi države na današnjem ročištu zapravo bili podijeljeni, što potvrđuje da postoje dio vjerovnika koji je svjestan načina na koji se ovaj cijeli proces u svim njegovim fazama vodio i odvijao', poručuju iz konzorcija.

'Sukladno navedenom, za nas ovaj proces ide dalje, što konkretno znači da ćemo po donošenju svih potrebnih odluka od strane Konzorcija o svemu izvijesti javnost. Naša spremnost na sve što smo ponudili i predložili za Badel 1862 pri tom ostaje neupitna te i nadalje vjerujemo da smo najbolji izbor i jedino dugoročno rješenje za Badel 1862', zaključili su.