Stiglo pojačanje

Akademik Zvonko Kusić na čelu Upravnog vijeća Agrokorove poliklinike

09.12.2016 u 12:29

Bionic
Reading

Akademik Zvonko Kusić novi je predsjednik Upravnog vijeća Poliklinike Aviva koja posluje unutar koncerna Agrokor Ivice Todorića, a medicinska je ravnateljica neurologinja Sandra Morović. Uz nova pojačanja, najavljen je iskorak u poslovanju ove privatne poliklinike, kao i jačanje segmenta zdravstvene djelatnosti te povezivanje sa stranim i domaćim institucijama

'Vizija Poliklinike Aviva je postati ustanova za pružanje zaokružene vrhunske usluge medicinske dijagnostike i individualizirane terapije koristeći najsuvremenije znanstvene i stručne spoznaje, pri čemu je uvijek bolesnik u središtu pozornosti. Ujedno, zadovoljstvo mi je najaviti da će Poliklinika Aviva intenzivirati svoju znanstvenu djelatnost te suradnju s domaćim i stranim institucijama i organizacijama, a prevencija i rehabilitacija će također biti u djelokrugu djelatnosti Poliklinike', rekao je akademik Kusić na tradicionalnom druženju hrvatskih liječnika u ovoj poliklinici.

Medicinska ravnateljica Morović istaknula je tom prilikom kako privatno zdravstvo ne znači samo nepostojanje liste čekanja i ljubaznost, već i pružanje usluge prema zadanim svjetskim zdravstvenim smjernicama.

Poliklinika Aviva, navodi se u njihovu priopćenju, nastala je prije 38 godina u zagrebačkoj Nemetovoj 2, gdje je s radom počela prva privatna poliklinička djelatnost u Hrvatskoj. Danas pokrivaju širok spektar specijalnosti i zapošljavaju oko 80 djelatnika. Svi zaposleni liječnici nositelji su, ističu, brojnih stručnih i znanstvenih zvanja.

423303,398813,426646,358697