TRŽIŠNI LIDER

PIK Vrbovec se hvali rekordnom prodajom

24.10.2016 u 12:00

Bionic
Reading

U proteklih 10-ak godina, od ulaska u Agrokor koncern, u PIK Vrbovec uloženo je preko 1,2 milijarde kune, a investicijski ciklus kontinuirano se nastavlja

'Uz postojeće tri linije za narezivanje, zbog potrebe za povećanjem kapaciteta, u 2016. godini realizirana je nova investicija u dodatnu liniju za narezivanje i pakiranje proizvoda, što je još jedan od pokazatelja rasta u segmentu narezaka. U 2016. ostvarena je tako i rekordna prodaja u sezoni, u kojoj je u srpnju i kolovozu prodano preko 4,3 milijuna pakiranja PIK narezaka', priopćeno je iz tvrtke.

PIK Vrbovec danas je tržišni lider u segmentu narezaka s 54 posto tržišnog udjela.

'Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u kvalitetu proizvoda i praćenju trendova te poslovnoj filozofiji usmjerenoj prema tržištu i potrošaču, PIK Vrbovec prepoznatljiv je brend i tržišni lider u Hrvatskoj, što dodatno potvrđuje i ova nagrada. Tržište pozitivno reagira na uvedene inovacije i cijeni PIK Vrbovec kao partnera kojem je moguće vjerovati, a ovakve nagrade na temelju odabira potrošača svakako su motiv koji nas pokreće'“, izjavila je prilikom preuzimanja nagrade 'Odabrani proizvod godine' Tihana Vujčić, direktorica marketinga PIK Vrbovca.