VELIKO PRIZNANJE

AminessPark Mareda je najinovativniji kamp Hrvatske

21.10.2016 u 13:22

Bionic
Reading

Na jubilarnom, 10. Kongresu hrvatskog kampinga koji se ovih dana održava u Termama Sveti Martin u Sv. Martinu na Muri, Aminessovom kampu AminessPark Mareda, uručeno je posebno priznanje 'INOVACAMP 2016' za 'Miramì edutainment Factory', za inovativan koncept spoja animacije i smještaja.

Priznanje Kamping udruženja Hrvatske, preuzela je direktorica novigradskog kampa Giuliana Marunica Krulčić koja je izrazila zadovoljstvo što je struka prepoznala kvalitetu i inovativnost projekta koji je ove sezone razvijen u Aminessu.

Miramì edutainment program Aminess hotela i kampova, trenutno je najnapredniji animacijski program za najmlađe uzraste u turističkom sektoru u Republici Hrvatskoj.

Rezultat je to nastojanja da se već uhodani programi animacije za goste kampa Aminess Park Mareda podignu na višu razinu doživljaja boravka na odmoru.

Radionice i tečajevi podijeljeni su u nekoliko kategorija koje pokrivaju područje prirodnih znanosti; kemije, biologije, robotike, fizike i informatike. Tzv. open end koncept igara omogućuje djeci da uz vođenje mentora sama sudjeluju u čitavom procesu kreiranja i planiranja ishoda igre čime se dodatno potiče inovativnost i uključenost u proces.