MALI LOŠINJ

Restoran Alfred Keller hotela Alhambra u Gault & Millau katalogu

05.10.2016 u 12:09

Bionic
Reading

Francuski vodič za restorane Gault & Millau uvrstio je a restoran Alfred Keller hotela Alhambra, hotelske grupacije Lošinj Hotels&Villas, na svoju listu najboljih restorana za 2017. godinu

Riječ je o vodiču koji na ljestvici od 1 do 20 rangira restorane diljem svijeta s karakterističnim segmentom visoke kuhinje. Bodovi se restoranima dodjeljuju na temelju kvalitete hrane, cijene, atmosfere i pružene usluge. Zanimljivo je kako se na njihovoj listi najboljih ne nalaze restorani s ocjenama ispod 10, dok je najviša ocjena 20 dodijeljena prvi put tek 2004. godine, a zaslužilo ju je svega nekoliko restorana u svijetu.

'Gosti hotela i vila LH&V-a prepoznaju našu posebnu ponudu koja uključuje visoko kvalitetne namirnice, koje se na svakodnevnoj razini kombiniraju i pripremaju na različite načine. To je posebice bitno u segmentu 5*, s obzirom da danas nije dovoljno imati samo luksuzno uređen hotel. Gostima je stoga potrebno pružiti cjelokupnu ponudu i uslugu, dati svemu dodatnu vrijednost, kako bi se uvijek iznova vraćali i uživali u tradicionalnim delicijama', istaknuo je Goran Filipović, član Uprave Grupe Jadranka.