POSAO S GRUPACIJOM CHELSEA

Brodosplit isporučuje luksuzne stambene kontejnere

29.09.2016 u 10:28

Bionic
Reading

Brodosplit-Holding započeo je s isporukom prijenosnih stambenih kontejnera ugovorenih za tvrtku NapCap iz grupacije Chelsea sa sjedištem na Cipru, priopćeno je iz splitske kompanije

Posao s NapCapom krenuo je 2014. i prošle godine isporučena su 44 prijenosna stambena kontejnera, a upravo je u tijeku završetak svih 28 novih jedinica.

‘NapCap se obratio nekoliko brodogradilišta u svijetu, ali Brodosplit je bio taj koji je imao stručnost i fleksibilnost potrebnu za realizaciju ovog projekta’, pohvalili su se iz Brodosplita

Kontejneri NapCap klimatizirani su i izolirani od vanjskih utjecaja. Dizajnirani su da se mogu brzo montirati i demontirati te transportirati bilo gdje u svijetu, a namijenjeni su životu u nepovoljnim uvjetima, ekstremnim temperaturnim razlikama, područjima jakih vjetrova, visokih temperatura i vlažnosti zraka.

Svaki kontejner dugačak je 12, širok 2,1 i visok 2,5 metra, a podijeljen je na dva stambena prostora od kojih svaki ima kupaonicu. U stambenom prostoru se nalazi bračni krevet, ugrađeni hladnjak, stol, kauč, ormar, dva PVC prozora, klimatizacijski uređaj, LED TV, internetska veza i telefon. Kupaonica je potpuno opremljena tuš kabinom, bojlerom, umivaonikom i školjkom. Jedinice imaju i električne instalacije i osigurače.