CIJENE VIŠE 4 POSTO

Hoteli Makarska ugovorila alotmanske ugovore za 2017.

25.07.2016 u 13:32

Bionic
Reading

Hoteli Makarska potpisali su sa stranim turističkim partnerima prve alotmanske ugovore za sezonu 2017., a ugovorene cijene su oko četiri posto više od ovogodišnjih, doznaje se iz te tvrtke

Riječ je o nastavku poslovne suradnje s vodećim turističkim agencijama s kojima makarski hotelijeri već godinama imaju ugovoren veći dio smještajnih kapaciteta u sva tri hotela.

'Ugovorene alotmanske cijene za iduću turističku godinu su oko 4 posto veće od ovogodišnjih, a u pojedinim sezonskim razdobljima i nešto više', doznaje se od direktora Hotela Makarska Bepa Srzića

S dva vodeća touroperatora potpisan je i alotmanski ugovor kojim se potvrđuje dolazak u dva makarska hotela većih grupa stranih turista dva tjedna ranije nego ove godine, dodao je Srzić, kazavši kako će idućih dana biti potpisani i ostali alotmanski ugovori sa stranim i domaćim turističkim agencijama, a dio hotelskih kapaciteta, kao i svake godine, bit će namijenjen individualnim gostima.

U ljetovalištima na Makarskoj rivijeri trenutno se odmara oko 57.000 domaćih i stranih gostiju. Hotelijeri koji ugošćuju više od 13.000 turista nemaju slobodnih kapaciteta.