PROMAX AWARD

Nova TV dobila prestižne svjetske nagrade za grafiku, studio i video zid

17.06.2016 u 15:43

Bionic
Reading

Prvi puta u povijesti Promaxa, televizija iz Hrvatske nagrađena je u njihovom godišnjem natjecanju izvrsnosti na području promocije, marketinga i dizajna. Naime, Nova TV osvojila je srebrno odličje u čak dvije kategorije: za najbolju produkcijsku grafiku u informativnom programu te za najbolji TV studio i video zid

 New Yorku u Hilton New York Midtown Hotelu, održana je svečana dodjela najprestižnije svjetske nagrade na području promocije, marketinga i dizajna: PromaxBDA Global Excellence Award.

Radi se o nagradama za postignuća u marketingu, svijeta zabave koja obuhvaća sve vrste emitiranja sadržaja – na televiziji i preko interneta. Radi se o globalnoj nagradi, stoga u samom natjecanju sudjeluju akteri iz cijelog svijeta i konkurencija je izuzetna. Svaka kategorija nosi tri nagrade: zlatnu, srebrnu i brončanu.

Nova TV dobila je na ovogodišnjoj dodjeli Promaxovih nagrada čak dvije nagrade i to srebrne. Kategorije u kojima je Nova TV dokazala izvrsnost su: Video prikaz u televizijskom informativnom programu: za produkcijsku grafiku u informativnom programu i za najbolji TV studio i video zid. Nova TV oba je projekta realizirala u suradnji s njemačkom agencijom Flint Skallen.

'Iznimno smo ponosni i uzbuđeni što smo dobili priznanje na svjetskom nivou i to najuglednije priznanje na globalnom tržištu. Nova TV ovim je još jednom potvrdila da je neosporni lider na tržištu i to ne samo Hrvatskom te da u svojem timu ima iznimne profesionalce koji su na svjetskom nivou poznati kao vrhunski stručnjaci u svom fahu', rekla je Ivana Galić, direktorica marketinga i korporativnih komunikacija Nove TV.

'Već sedmu godinu za redom informativni program Nove TV najgledaniji je informativni program u zemlji. Svakog dana svi dajemo sve od sebe da bi našim gledateljima omogućili maksimum u apsolutno svakom segmentu: od sadržaja do vizualnog dijela', dodala je Ksenija Kardum direktorica informativnog programa Nove TV.