GROWWW PROGRAM

Karijeru u Ini i MOL-u započinje 200 talenata iz 11 zemalja

16.09.2015 u 12:28

Bionic
Reading

Na dvodnevnom događanju nazvanom OnBoarding Days, održanom ovaj tjedan u Zagrebu, MOL Grupa je poželjela dobrodošlicu za 200 novozaposlenih mladih profesionalaca na početku njihove međunarodne karijere

U ožujku 2015. otvorene su prijave za Growww program za diplomante iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Češke, Mađarske, Italije, Pakistana, Poljske, Rumunjske, Srbije, Slovačke i Slovenije. Ove godine prijave su bile otvorene tri mjeseca, a u tom razdoblju se za Growww prijavilo više od 10.000 kandidata iz različitih polja, uključujući strojarstvo, ekonomiju, geološke i društvene znanosti.

'Ponosni smo što 200 ambicioznih, stručnih talenata možemo ponuditi priliku da postanu dijelom selekcijskog i razvojnog programa Growww na početku svojih međunarodnih karijera u MOL Grupi. U programu Growww mladi diplomanti dobivaju najbolju moguću priliku da se suoče sa stvarnim poslovnim izazovima i aktivno oblikuju svijet kroz naftnu i plinsku industriju vlastitom pozitivnom energijom', rekla je Zdravka Demeter Bubalo, potpredsjednica ljudskih potencijala MOL Grupe.

Razvojni i selekcijski program Growww diplomantima pruža jedinstvenu priliku da svoju karijeru započnu u globalno integriranoj naftnoj i plinskoj tvrtci i steknu radno iskustvo kroz obuku, zadatke na radnom mjestu i mentorsku podršku najboljih profesionalaca u interkulturalnom radnom okruženju. Tijekom trajanja programa Growww mladi profesionalci stječu stvarno radno iskustvo i uče izravno od visokopozicioniranih menadžera MOL Grupe.

Program je vrlo popularan i među mladim talentima iz Hrvatske. Ove godine se za Growww prijavilo tisuću diplomanata, od čega je u INA-i zaposleno 46.

Program Growww putem kojeg je zaposleno 1.770 diplomanata pokrenut je tijekom 2007. godine, stopa ostanka u kompaniji najbolja je u klasi i iznosi 83 posto.