NOVI KADROVI

Agrokorova informatička tvrtka zaposlila 20 djelatnika

28.08.2015 u 10:19

Bionic
Reading

Tvrtka mStart, koja posluje u sastavu Agrokor koncerna Ivice Todorića i jedna od vodećih kompanija u području IT usluga u Hrvatskoj, zaposlila je 20 novih djelatnika. Kako je priopćeno iz Agrokora u petak, riječ je o visokoobrazovanim stručnjacima iz područja računalstva, elektrotehnike, matematike, fizike, ekonomije, informatike i prometa, a među njima je i pet pripravnika koji će imati priliku sudjelovati u daljnjem rastu i razvoju kompanije

'mStart odlučno nastavlja daljnji razvoj temeljen na vrhunskim ljudskim potencijalima, znanju i inovacijama', navodi Mate Krpan, predsjednik Uprave mStarta.


mStart je poslovno-tehnološka tvrtka specijalizirana za pružanje usluga informatizacije i optimizacije poslovnih procesa. Zapošljava dvjestotinjak stručnjaka sa znanjem i iskustvom u implementaciji i podršci najnaprednijih svjetskih poslovnih informacijskih rješenja, kao i IT infrastrukture.

U Agrokoru ističu kako mStart prepoznaje značaj razvitka i popularizacije novih tehnologija te kontinuirano ulaže u znanje svojih stručnjaka. Iz tog razloga potiče poduzetništvo kroz kontinuiranu suradnju sa startup zajednicom, a često sudjeluje u zajedničkim projektima s visokoškolskim ustanovama i podržava studentska natjecanja poput Inovacijom do poslovne prilike za studente Fakulteta elektrotehnike i računarstva i Tehničkog veleučilišta u Zagrebu te CroApps, studentskog natjecanja u izradi Android aplikacija.