KOMPAS U DUBROVNIKU

Pogledajte novi hotel u koji su Lukšići uložili sto milijuna kuna

27.08.2015 u 11:41

  • +13

Dubrovački Hotel Kompas otvorio je vrata nakon višemjesečne obnove

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: JLH

Bionic
Reading

Dubrovački Hotel Kompas iz sastava grupe Jadranski luksuzni hoteli koji je, pak, u vlasništvu obitelji Lukšić u četvrtak je otvorio vrata nakon višemjesečne obnove, a u hotel su stigli i prvi gosti

'Hotel koji će biti otvoren cijelu godinu, već sada bilježi interes gostiju s međunarodnog turističkog tržišta te u narednim mjesecima ugošćuje značajan broj međunarodnih skupova i konferencija', priopćeno je iz tvrtke.

U temeljitu obnovu Hotela Kompas, koji je do prošle godine poslovao kao hotel s tri zvjezdice, uloženo je 103,9 milijuna kuna. Investicijom koja je uključila temeljite izmjene na svim unutarnjim i vanjskim prostorima hotela, stvoren je sofisticiran, moderni hotel sa zvjezdicom više i naglaskom na jednostavnost i udobnost. Obnova je trajala 10 mjeseci.

Tvrtka Jadranski luksuzni hoteli je jedna od vodećih hotelijerska kompanija sa sjedištem u Dubrovniku. Pod brandom Adriatic Luxury Hotels raspolaže sa šest hotela najviše kategorije (Hotel Excelsior, Villa Orsula, Hotel Bellevue, Grand Villa Argentina, Hotel Dubrovnik Palace, Hotel Croatia Cavtat), dvije luksuzne vile (Villa Agave, Villa Sheherezade),Hotelom Kompas u Dubrovniku i Hotelom Supetar u Cavtatu te jedinim hotelom u nacionalnom parku Mljet (Hotel Odisej).